az írók mikor élnek?

Már megint ez alatt a két hét alatt annyi minden történt, hogy csak kapkodtam a fejemet.

A flamencoórákon többször is összecsapások voltak különböző okokból, melyek során a szerepem a békítőtől a támadott félen keresztül a támadóig terjedt. Holnap lesz egy festa flamenca, ahol több darabbal is fellépünk, vélhetőleg ez fokozza a felek nyugtalanságát. Holnap végül is csak barátok előtt lépünk fel, ahol Sofia dolgozik, itt közel hozzám, de azért izgulok rendesen. Rosalba is, a tanár, mert minden alkalommal elmondja, hogy csak szórakozunk, és ne izguljunk, de már rájöttünk, hogy ezzel leginkább magát bíztatja.

Lesz vacsora, zene, zenészbarátaink zenélnek, mi táncolunk ("riscaldamanto", farruca, mala sangre, ventaglio, temurah-ez utóbbit én nem)

A héten elkezdtem egy iskolában gyerekeknek leckét írni segíteni. Minden délután kell menni. Nagyon rosszak, mert ezek a problémás gyerekek, akik már az iskolában sem igen akarnak tanulni, és akkor délutánonként még mi is boldogítjuk őket. Egyfolytában játszani akarnak.

Telefon, internet végre jól megy, a gyerekek mindig az új telefonommal akarnak játszani.

Tegnap voltam Agrigentóban életemben először, elkísértem siracusai magyar barátomat, mert kamiont akar venni, és ott beszéltünk emberekkel, akik ilyeneket árulnak. Egy nagyon jó helyen ettünk, háziasan, egy büfészerűségben, de szuperül főztek!!!!!!!!AZ egyik tésztában finocchietti volt, de mégis ízlett, mert olyan jól volt elkészítve. Jókat röhögcséltünk egész úton. Majd rakok fel képeket.

Közben Monchival is igyekeztem lenni, elmentünk futni, 14 km-t futottam szombaton!!!!!!!!!!nem is gondoltam volna magamról. Filmet is néztünk, paellát ettünk. De hétvégén sajnos nem találkoztunk. A szuperholdat sem együtt láttuk.

Hát szóval ennyi, nagyon dióhéjban. Amikor így besűrűsödnek a dolgok, akkor elgondolkozom: vajon az írok mikor írnak, amikor nekem még a nyavalyás blogomra sincs időm???!!!!Vagy ők csak írnak, és nem élnek? De akkor miről írnak? És nem félnek, hogy lemaradnak valamiről, miközben írnak? Bár én ettől nem félek. Bárcsak végre lemaradnék valamiről!!!!!!Hetek óta vágyom egy nyugodt estére, amikor csak előveszek egy könyvet, és álomba olvasom magam...ez a vágyam nem is hetek, hanem hónapok óta gyakorlatilag.

Na jó, hajnali egy, és holnap tanítás és rögtön utána előadás!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aludnom kell